til top
Bestill katalog
Mesterhus fohandlernettsider
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
Bestill katalog

Skreddersøm og arkitekttegnet

Vi kan få tegnet akkurat det du ønsker deg, eller samarbeide med din arkitekt. Alle husene våre kan også endres og tilpasses etter dine ønsker.

Mer enn bare "ferdighus"

Har du klart for deg hvordan drømmeboligen din ser ut? Vi bygger akkurat det huset du vil ha, og husk at alle Mesterhus kan skreddersys etter dine behov. En av fordelene med å få bygget noe eget er jo nettopp at du kan få det nøyaktig slik du vil, både med tanke på funksjonalitet og utseende. Velger du skreddersøm, bistår Mesterhus deg hele veien fra plantegning til ferdig drømmehus.

Mesterhus har mange arkitekttegnede husmodeller, men det er svært sjeldent at husene ender opp akkurat slik de er avbildet i katalogen. Byggeprosessen blir formet av menneskene som skal bo der. Har du lyst til å lese mer om hvordan vi bygger våre hus, klikk her.

 

Få din egen arkitekttegnet bolig

Våre dyktige fagfolk hjelper deg med å identifisere hvilke behov den nye boligen din skal tilfredsstille. Se på huskatalogen vår som en kilde til inspirasjon, og kom med egne ideer og tanker underveis.

Finner du ikke drømmeboligen på nettsidene våre? Våre arkitekter kan tegne et skreddersydd hus basert på dine innspill. Gjennom Mesterhus får du kreativ frihet, samtidig som det aldri rokkes ved tryggheten. Det blir som avtalt.

Under har vi samlet noen referansesaker som vi håper vil gi deg inspirasjon i ditt eget byggeprosjekt.

Mer informasjon
Kontakt forhandler for uforpliktende part om din drøm
List Image
Moderne bolig satt opp av Profil Trebygg AS

Tomannsboliger kan skreddersys til tomt og etter ønsker. Denne er satt opp av vårt medlem Profil trebygg AS i Røyken. Her fikk man en moderne bolig som ivaretok utsikten og ga mulighet til å nyte sola nesten hele døgnet!

Her kan du se flere bilder fra dette fantastiske huset.

Skreddersøm av Bygg-Team Romerike AS

Dette er et flott og moderne hus satt opp av Bygg-Team Romerike AS. Ved å skreddersy huset til tomten har de utnyttet tomten svært godt. Huset har store vindusflater, stor takterrasse og flere balkonger, noe som gjør at man virkelig får glede av den flotte utsikten!

Foto: Digit Media

List Image
Drømmen som ble virkelighet

Linda og Anders (30) hadde nesten gikk opp håpet om å finne det perfekte huset, da en tur på boligmessen forandret alt.

Les mer..

Moderne hus med "alt"

Dette er en enebolig som skiller seg ut! Perfekt for kunden som liker det moderne, og har en utsiktstomt tilgjengelig. Huset er satt opp av Profil Trebygg AS. 

List Image
Skreddersydd for tomt og utsikt!

Først kapret de drømmetomten, deretter kom drømmehuset. Eli Karin (34) og Ove (36) blogget om hele byggeprosessen av sitt "Funky Funkis"-hus.

Les mer...

Romslig bolig med drømmeutsikt

Denne tomannsboligen ble satt opp av Mesterhus Oslo AS i 2018. Det å bygge tomannsbolig sammen med noen kan kanskje være en måte å få oppfylt husdrømmen på, les mer om å bygge tomannsbolig her.

Naturnær funkis

Sverre og konen, som bor mesteparten av året i Canada, ønsket opprinnelig en klassisk bolig, og engasjerte arkitektkontoret Kristiansen & Bernhardt til jobben.

Les mer...

List Image
List Image

Finner du ikke drømmeboligen på nettsidene våre? Våre arkitekter kan tegne et skreddersydd hus basert på dine innspill. Gjennom Mesterhus får du kreativ frihet, samtidig som det aldri rokkes ved tryggheten. Klikk her for å kontakte en av våre forhandlere med ditt prosjekt - det blir som avtalt.